Att vara chef, VD och människa i en organisation i förändring

När jag startade den här chefsbloggen, var min ambition att via den dela med mig av mina tankar och vedermödor som chef, ledare och VD för ABF Gotland och dess bolag. Samtidigt lade jag min andra – mer personliga – blogg på sparlåga så länge, under det att jag ville testa ett mer jobbrelaterat bloggande.

Den slutsats jag har kommit till utan alltför stor ansträngning, är att det var mycket svårare och trögare, och jag skrev sämre. Jag som har lätt att uttrycka mig i skrift fick skrivkramp. Det blev prestationsinriktat, och då blir det ju inte bra. Jag och mina budskap krympte, allt jag egentligen har att säga kvävde jag effektivt genom att smalna av. Mitt huvud är så mycket större en den lilla chefsloben som skramlar i ena hörnet!

Så – jag lägger ner den här bloggen, och återgår till mitt lite mer personliga bloggande men som också har inslag av såväl arbete som privatliv. Du som – trots glesa inlägg – har varit mig trogen här är hjärtans välkommen att i stället besöka mig på min andra blogg, där jag faktiskt funnits sedan 2009. Den bloggen hittar du här.

ABF Gotland hoppas jag du följer på Facebook, Twitter och Instagram – på alla tre ställena hittar du oss om du söker på abfgotland – och på så sätt har du bra koll ändå på vad vi företar oss och hur jag och övriga medarbetare jobbar och tänker.

Tack för att du läst, och välkommen till Marias blogg i stället!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

<span>%d</span> bloggare gillar detta: