Att vara chef, VD och människa i en organisation i förändring

Nu kavlar vi upp ärmarna!

Så har semesterledigheten flugit sin kos – när jag skriver det här är det söndag i sista semesterveckan, i morgon öppnar expeditionen och de flesta av oss infinner oss på kontoret. Det känns helt OK att börja jobba officiellt, jag tycker jag har fått mig en ordentlig sommarledighet. Då och då har jag jobbat lite, som andra också har fått göra vet jag, eftersom världen inte stannar så måste fakturor bevakas och attesteras t.ex., och vi har ju dessutom haft höstmagasinet att färdigställa.

Men nu är det klart, och det blir riktigt snyggt om jag får säga det själv!

Jag har tillbringat en hel del tid i den pyttelilla stuga på stranden som vi hyr över sommaren, ett litet paradis i all sin enkelhet. Där kan jag koppla av så in i norden (vi har urusel uppkoppling vilket på ett sätt är rätt stressande) eftersom det inte finns mycket annat att ta sig för än att promenera, läsa, lösa korsord och sitta på stranden eller vid stugan. Närheten till havet och att få vara på marken älskar jag!

Vi avslutade semestern med 1,5 dygn på Stora Karlsö, och prickade väl in två av sommarens absolut finaste och varmaste dagar. Helt ljuvligt, svårt att beskriva!

Så det känns som sagt helt OK att kavla upp ärmarna, spotta i nävarna och ta tag i hösten. För gudarna ska veta att vi behöver arbeta hårt, men det återkommer jag om!

 

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

<span>%d</span> bloggare gillar detta: