Att vara chef, VD och människa i en organisation i förändring

 

Almedalsveckan närmar sig med stormsteg, och i programmet finns fler punkter och seminarier än någonsin. Veckan sväller och växer för varje år, och det verkar inte finnas någon hejd på hur stort och mycket det kan bli.

Det är inte så mycket ”politikerveckan” längre, som Almedalsveckan. De politiska partierna finns på plats, och har var sin dag precis som alltid, men företagen, föreningarna, journalisterna, intresseorganisationerna, utbildarna, minglarna, nöjespersonligheterna har tagit över. För den som vill är Almedalsveckan en enda stor folkbildningsfest. Du kan från tidig morgon till sen kväll oavbrutet förkovra dig i olika seminarier om stort och smått, nytt och gammalt, välkänt och nyskapande. Du kan mingla, äta, nätverka. Och allt är gratis!

ABF Gotland har inga egna seminarier under veckan, av en enkla anledningen att vi inte når vår målgrupp – gotlänningarna. Däremot har ABF-förbundet seminarier, där vi kommer att vara behjälpliga efter bästa förmåga. Och när vi inte tjänstgör kommer vi att bevista seminarier så mycket tygen håller!

Till dig som aldrig besökt Gotland under Almedalsveckan vill jag säga: gör ett försök. Kanske nästa år? Men boka boende i tid, hotellrummen är bokade flera år i förväg. Och hör av dig till mig så du kan passa på att besöka ABF Gotland också, när du är på ön!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

<span>%d</span> bloggare gillar detta: