Att vara chef, VD och människa i en organisation i förändring

Var fjortonde dag får jag massage på jobbet. Vi har en massör som kommer till oss varje vecka och då brukar jag boka upp mig varannan gång om jag har möjlighet. Att ta regelbunden massage är ett fantastiskt bra sätt att ta hand om sig själv, och regelbundenheten är A och O. Det händer grejor i kroppen när man får massage!

I morse var det dags igen, men den här gången hade jag bokat dubbel tid för att få chakramassage. Det är en djupmassage som balanserar chakrorna i kroppen. Den ska verka utrensande, och faktum är att jag har druckit litervis med vatten och sprungit på toa hela dagen. Så nog verkar det rensa ur, alltid!

I kväll hade jag min ashtangayoga med fantastiskt duktiga yoga”fröken” Mariancila på Lila shala. Jag jobbade så svetten rann, även om det inte handlar om kondition är det styrka och teknik. Och jag gör ju ingenting halvdant…

Yogan och massagen, samt gymträning är det jag väljer för att ta hand om mig och må bra. Jag vill dels vara ett föredöme, dels verkligen vara frisk och stark för att kunna vara en bra ledare.

Om du är chef och/eller ledare; hur gör du för att må bra och vara ett föredöme?

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

<span>%d</span> bloggare gillar detta: